zo. sep 27th, 2020

Internetradio Florida. Gestopt

Klik op luister live en ga naar 4ever radio.

Cookies uitleg van internetradio AM5. Irritante cookies moeten van de EU.

Cookies

CookiesCookies uitleg van Radio AM5.

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt.
De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/.
Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

 

Media: – Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens.
Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Internetradio Am5: –

Reacties: – Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Online radio AM5: –

Je kan niet inloggen dus overbodig: – Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties.

Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar.
Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.
Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen.
Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Video’s ect.: –

Embedded: – Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Cookies: –

Metadata: – Bij een reactie via ons formulier wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Cookies: –

Jouw gegevens: – Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

De reacties van bezoekers worden mogelijk gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Cookies: –

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Verwerking persoonsgegevens bij plaatsing cookies
Websites kunnen bij de plaatsing van cookies ook persoonsgegevens verwerken. Uw bank doet dat bijvoorbeeld. Bij deze cookies is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing. Deze website doet dit niet.

Bent u niet zeker van het feit dat deze site uw ip opslaat? Test het hier!

U kunt uw bezoek aan deze site, ip en alle gegevens verwijderen indien u toch denkt dat deze site uw gegevens heeft opgeslagen..

Verwijder hieronder al uw gegevens op deze site?Als er al iets te verwijderen valt.

Een cookie is niet alleen om op te eten bij de koffie maar ook een klein tekstbestand dat tijdens een bezoek aan een website op de computer wordt opgeslagen. Als een gebruiker later opnieuw diezelfde website bezoekt, laad deze sneller.

Ook houden sommige cookies bijvoorbeeld bij in welke taal iemand een website leest, of welke artikelen in webwinkels het meeste worden bekeken. Een cookie zorgt er ook voor dat je ingelogd blijft terwijl je de site gebruikt. Hier kan niet ingelogd worden. Dus hier gebeurd weinig.
Mag een website ongevraagd cookies plaatsen?
Websites moeten bezoekers toestemming vragen voor plaatsing van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die websites na uw bezoek plaatsen op uw computer, mobiele telefoon of tablet. De cookie wet maakt een uitzondering voor cookies die niet privacygevoelig zijn. Bijvoorbeeld voor cookies die bezoekersaantallen bijhouden.

 

Niet altijd:

Niet voor alle cookies is toestemming nodig
Voor cookies die geen of weinig inbreuk op de privacy maken, is geen toestemming van de bezoeker nodig. Dit zijn vaak cookies die een website beter laten werken. Het gaat bijvoorbeeld om:

Analytische:
Websites gebruiken analytische cookies om bijvoorbeeld bezoekersstatistieken bij te houden. Zo krijgen zij beter inzicht in het functioneren van de website. Analytische cookies hebben nauwelijks gevolgen voor de privacy.

Functionele:
Functionele cookies zijn nodig om een dienst of webshop te laten functioneren. Dit zijn bijvoorbeeld bestanden die bijhouden wat er in een winkelwagentje zit.

Tracking: – altijd toestemming vereist
Websites moeten altijd uw toestemming vragen om koekjes te plaatsen die inbreuk maken op uw privacy. Vaak gaat het dan om ‘trackings’ . Deze houden individueel surfgedrag bij en stellen profielen op om bijvoorbeeld gerichte advertenties mogelijk te maken.

Verwerking persoonsgegevens bij plaatsing:
Websites kunnen bij de plaatsing ook persoonsgegevens verwerken. Uw bank doet dat bijvoorbeeld. Bij deze  is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten