Florida radio Rotterdam

Vaccinatieschade? Vraag een plaat aan:

Hier een verhaal van Marco:

In mijn persoonlijke worsteling ontdekte ik een verhaal dat diep raakte en getuigde van veerkracht.
Het is mijn verhaal, doordrenkt van hoop en vastberadenheid, dat me leidde naar Happy Music Radio Florida Rotterdam, waar de warme klanken van muziek troost bieden aan degenen die door tegenslag worden getroffen.
Dit specifieke verhaal, mijn verhaal, vertelt over de mogelijkheid van vaccinatieschade en mijn zoektocht naar een manier om hier mee om te gaan.
Niet alleen als een expressie van mijn pijn, maar als een viering van mijn veerkracht.
Ik wilde een plaat aanvragen op Happy Music Radio, en de naam van Mike Davis, een geliefde radiopresentator, kwam herhaaldelijk naar voren als de stem die ik vertrouwde om mijn verhaal te delen.

Met aarzelende vingers, maar een vastberaden hart, schreef ik een e-mail naar het speciale adres voor plaatverzoeken op Happy Music Radio Florida Rotterdam: contact@happy-music-radio.com. In mijn bericht beschreef ik niet alleen de impact van vaccinatieschade op mijn leven, maar ook hoe muziek een helende kracht was geworden.

Binnen de kortste keren ontving ik een hartverwarmende reactie van het toegewijde team van Happy Music Radio.
Mike Davis, met zijn vriendelijke en bemoedigende stem, beantwoordde mijn verzoek en beloofde mijn plaat te draaien tijdens zijn radioprogramma.
Het werd een moment van verbinding, een muzikale brug tussen individuen die door hun ervaringen waren gevormd.

Op de dag van de uitzending luisterde ik, samen met een wereldwijd publiek, naar mijn gekozen nummer dat door de ether galmde.
Het was meer dan alleen een lied; het was een symbool van veerkracht, gemeenschap en de kracht van muziek om harten te genezen, zelfs in de donkerste momenten van het leven.
Happy Music Radio Florida Rotterdam diende als een heiligdom van begrip, waar elke noot een verhaal vertelde en elk verzoek een stem verleende aan degenen die kracht putten uit de melodieën van het leven.

Logo

Oude adverteerders

1986 / Voor uw rouwarrangement. Fl 50.= per week.
V. Loenen. 2e Middelandstraat Rotterdam
1986 / Surinaamse Moksie Metie. Fl 50.= per week.
El Sabor Latino - Hete gerechten. Nw. binnenweg, Rotterdam.
1986 / Videobanden huren voor Fl 5,= in de week.
Videotheek Koevermans Rotterdam Crooswijk.
Tweedehands kleding / JFl 15,= in de week.
Giovanie, Tweedehands kleding. Hoek Binnenweg/ Aelbrechtsstraat.
1980 / Surinaamse gerechten gemaakt door ´Benson´. reklame in ruil voor gratis eten.
Snackbar Mary B , Pupillenstraat Rotterdam
1986 / Gezellig cafe met leuke dochter...Fl 50,= per week.
Cafe Petit restaurant ´Roya´, Vierhavenstraat Rotterdam.
1986 / Tennistournooi. Eenmalig Fl 250,=.
Tennisvereniging Pelikaan in Goirle.
Uit het oog verloren:
Peter van Amstel, Rinus van de Velde, Jerry Neeskens, Tony Winter, Bernd Kuschot, John Beton, Gijs Onwijs, Ronald van de Zijde, Hans van Dam , Hans van het Noorden, Bas Vat, Rene Lecker, Hans Biljouw( Aelbrechtskade, Radio Conquistador), Duckie (27mc, Aelbrechtskade), De Rembrandt (27mc) Hoek Ruilstraat/ Heemraadstaat Rotterdam,Bella (radio Atlantic Schiedam), Nicol toen woonachtig aan de Statenweg (Rood haar). Mail naar: dabcarradio@gmail.com
Logo ♬ Internetradio Florida.
Deze website is niet bedoeld voor mensen met verminderde lichamelijke, zintuigelijke of geestelijke vermogens of die gebrek aan ervaring of kennis hebben, tenzij iemand die verantwoordelijk is voor hun welzijn en hun heeft uitgelegd hoe de website te interpreteren. Het waarheidsgehalte op deze website is tussen 0 en 100 procent. Sommige verhalen zijn satire of berusten puur uit frustratie, fantasie of de keiharde waarheid. Foto´s zijn met zorgvuldigheid geplaatst. Indien u een opmerking heeft over een foto of bericht neem contact op via ons contactformulier en wij zullen deze verwijderen.