Florida radio Rotterdam

Voor op of aanmerking mail gerust:

Op een zonnige dag, terwijl ik op zoek was naar een bron van muzikale vreugde en positieve energie, stuitte ik op de betoverende wereld van Florida Radio Rotterdam.
De gevarieerde en levendige muziekselectie beloofde een reis door de tijd, gevuld met nostalgische deuntjes uit de tijd toen men nog veilig over straat kon.
Geïntrigeerd door het unieke karakter van deze radiozender, wilde ik graag mijn waardering uiten en de mensen achter de schermen leren kennen.

Met een nieuwsgierig hart en een verlangen om verbonden te raken met de gepassioneerde gemeenschap van Florida Radio Rotterdam, begaf ik me op een zoektocht naar het contactadres.
Mijn zoektocht bracht me bij het stralende e-mailadres: contact@happy-music-radio.com.
Vol verwachting typte ik een bericht dat doordrenkt was met mijn bewondering voor hun muzikale keuzes en mijn nieuwsgierigheid naar de geschiedenis achter Florida Radio Rotterdam.
Ik kon niet wachten om te ontdekken welke creatieve geesten en enthousiaste zielen bijdroegen aan deze opmerkelijke internetradio.
Na het verzenden van mijn e-mail, voelde ik een opwindende mix van anticipatie en nieuwsgierigheid.
Zou mijn boodschap gehoord worden tussen de vele fans over de hele wereld?
Zouden de mensen achter Florida Radio Rotterdam de tijd nemen om te reageren op mijn oprechte woorden?
En ja hoor, binnen de kortste keren ontving ik een hartverwarmende reactie.
De vriendelijke woorden van dankbaarheid en de bereidheid om hun verhaal te delen, maakten mijn dag compleet.
Ik ontdekte dat achter de digitale golven van hun muziek een gemeenschap schuilging die gedreven werd door liefde voor muziek en het verlangen om vreugde te verspreiden. Wat begon als een simpel verlangen om in contact te komen met internetradio Florida Rotterdam, groeide uit tot een betekenisvolle uitwisseling van ervaringen en passies.
Via het e-mailadres contact@happy-music-radio.com vond ik niet alleen een bron van geweldige muziek, maar ook een gemeenschap die mijn liefde voor muziek deelde en me verwelkomde als een medereiziger op hun muzikale reis.

Logo

Oude adverteerders

1986 / Voor uw rouwarrangement. Fl 50.= per week.
V. Loenen. 2e Middelandstraat Rotterdam
1986 / Surinaamse Moksie Metie. Fl 50.= per week.
El Sabor Latino - Hete gerechten. Nw. binnenweg, Rotterdam.
1986 / Videobanden huren voor Fl 5,= in de week.
Videotheek Koevermans Rotterdam Crooswijk.
Tweedehands kleding / JFl 15,= in de week.
Giovanie, Tweedehands kleding. Hoek Binnenweg/ Aelbrechtsstraat.
1980 / Surinaamse gerechten gemaakt door ´Benson´. reklame in ruil voor gratis eten.
Snackbar Mary B , Pupillenstraat Rotterdam
1986 / Gezellig cafe met leuke dochter...Fl 50,= per week.
Cafe Petit restaurant ´Roya´, Vierhavenstraat Rotterdam.
1986 / Tennistournooi. Eenmalig Fl 250,=.
Tennisvereniging Pelikaan in Goirle.
Uit het oog verloren:
Peter van Amstel, Rinus van de Velde, Jerry Neeskens, Tony Winter, Bernd Kuschot, John Beton, Gijs Onwijs, Ronald van de Zijde, Hans van Dam , Hans van het Noorden, Bas Vat, Rene Lecker, Hans Biljouw( Aelbrechtskade, Radio Conquistador), Duckie (27mc, Aelbrechtskade), De Rembrandt (27mc) Hoek Ruilstraat/ Heemraadstaat Rotterdam,Bella (radio Atlantic Schiedam), Nicol toen woonachtig aan de Statenweg (Rood haar). Mail naar: dabcarradio@gmail.com
Logo ♬ Internetradio Florida.
Deze website is niet bedoeld voor mensen met verminderde lichamelijke, zintuigelijke of geestelijke vermogens of die gebrek aan ervaring of kennis hebben, tenzij iemand die verantwoordelijk is voor hun welzijn en hun heeft uitgelegd hoe de website te interpreteren. Het waarheidsgehalte op deze website is tussen 0 en 100 procent. Sommige verhalen zijn satire of berusten puur uit frustratie, fantasie of de keiharde waarheid. Foto´s zijn met zorgvuldigheid geplaatst. Indien u een opmerking heeft over een foto of bericht neem contact op via ons contactformulier en wij zullen deze verwijderen.