Florida radio Rotterdam

Jetten's klimaatpraatjes: veel vliegen, weinig actie

Ontmasker Jetten: preken over klimaat, maar zelf de wereld rondvliegen.
Schijnheilig gedrag dat schade toebrengt aan Nederlands imago.

Partijleider en fractievoorzitter van D66, tevens Minister voor Klimaat & Energie, maakt regelmatig vliegreizen, wat tegenstrijdig lijkt met zijn standpunt over het verminderen van vliegverkeer.
Deze tegenstelling roept vragen op over geloofwaardigheid. Mijn zorg richt zich niet alleen op het vlieggedrag van Jetten.
Rob Jetten kusjeFoto: Instagram.

Ik ben van mening dat als je twee ministeries leidt en Nederland internationaal vertegenwoordigt, je voorzichtig moet zijn met het tonen van persoonlijke foto's. Dergelijke beelden kunnen voor ongemak zorgen bij verschillende landen en bevolkingsgroepen, zowel in het Midden-Oosten als in Nederland.
Het delen van intieme foto's is een delicate kwestie en kan interpretaties verschillen. Om mogelijke controverses te vermijden, zou het beter zijn om persoonlijke afbeeldingen privé te houden of ze te delen met een beperkte groep mensen.
Dit gedrag wordt gekoppeld aan D66, maar het is belangrijk om te onthouden dat individuele acties niet altijd de hele partij vertegenwoordigen. Andere voorbeelden, zoals Van Huffelen en Sjoerdsma, worden genoemd om een patroon van gedrag aan te geven.
Kritiek op dit gedrag is niet alleen een binnenlandse aangelegenheid; het kan ook schadelijk zijn voor het internationale imago van Nederland. Jetten zou mogelijk minder serieus worden genomen tijdens internationale conferenties.
Natuurlijk heeft Rob Jetten het recht om vakanties te nemen en hiervan te delen op Instagram.
Echter, dergelijke acties kunnen de geloofwaardigheid van zijn standpunt over klimaatmaatregelen en belastingen beïnvloeden.

Lees ook: Heks Kaag vliegt ook maar dan op bezemsteel.

Logo

Oude adverteerders

1986 / Voor uw rouwarrangement. Fl 50.= per week.
V. Loenen. 2e Middelandstraat Rotterdam
1986 / Surinaamse Moksie Metie. Fl 50.= per week.
El Sabor Latino - Hete gerechten. Nw. binnenweg, Rotterdam.
1986 / Videobanden huren voor Fl 5,= in de week.
Videotheek Koevermans Rotterdam Crooswijk.
Tweedehands kleding / JFl 15,= in de week.
Giovanie, Tweedehands kleding. Hoek Binnenweg/ Aelbrechtsstraat.
1980 / Surinaamse gerechten gemaakt door ´Benson´. reklame in ruil voor gratis eten.
Snackbar Mary B , Pupillenstraat Rotterdam
1986 / Gezellig cafe met leuke dochter...Fl 50,= per week.
Cafe Petit restaurant ´Roya´, Vierhavenstraat Rotterdam.
1986 / Tennistournooi. Eenmalig Fl 250,=.
Tennisvereniging Pelikaan in Goirle.
Uit het oog verloren:
Peter van Amstel, Rinus van de Velde, Jerry Neeskens, Tony Winter, Bernd Kuschot, John Beton, Gijs Onwijs, Ronald van de Zijde, Hans van Dam , Hans van het Noorden, Bas Vat, Rene Lecker, Hans Biljouw( Aelbrechtskade, Radio Conquistador), Duckie (27mc, Aelbrechtskade), De Rembrandt (27mc) Hoek Ruilstraat/ Heemraadstaat Rotterdam,Bella (radio Atlantic Schiedam), Nicol toen woonachtig aan de Statenweg (Rood haar). Mail naar: dabcarradio@gmail.com
Logo ♬ Internetradio Florida.
Deze website is niet bedoeld voor mensen met verminderde lichamelijke, zintuigelijke of geestelijke vermogens of die gebrek aan ervaring of kennis hebben, tenzij iemand die verantwoordelijk is voor hun welzijn en hun heeft uitgelegd hoe de website te interpreteren. Het waarheidsgehalte op deze website is tussen 0 en 100 procent. Sommige verhalen zijn satire of berusten puur uit frustratie, fantasie of de keiharde waarheid. Foto´s zijn met zorgvuldigheid geplaatst. Indien u een opmerking heeft over een foto of bericht neem contact op via ons contactformulier en wij zullen deze verwijderen.