Laatste nieuws over Kuipers en het zinkende schip.

Florida radio Rotterdam

Slechte verliezers. De een na de andere D66-er neemt de pleitvaart.

Door: [Ben Bouten], Nieuwsredacteur.

"Het Vertrek van Ernst Kuipers: Een Prik-aanjager in de Wereld van Vaccins"

In de schimmige wereld van vaccinaties en internationale belangen lijkt Ernst Kuipers, voormalig minister van Volksgezondheid, een nieuwe rol op zich te nemen.
Het gerucht gaat dat hij zijn weg vindt naar de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), een organisatie die zich toelegt op de ontwikkeling van vaccins tegen potentieel verwoestende epidemieën.

Een klein onderzoek onthult dat CEPI wordt gefinancierd door filantropen, en het kan geen toeval zijn dat een van hen naar alle waarschijnlijkheid Bill Gates is.
Deze miljardair heeft een bekende voorliefde voor vaccins en lijkt geïntrigeerd door de rol van Kuipers als vaccinpromotor.
Kuipers heeft niet alleen zijn overgang naar CEPI bevestigd maar door sommige media is er voor miljoenen belastinggeld aan hen over gemaakt, maar de organisatie heeft zelfs al een URL voor hem aangemaakt op hun officiële website.

De banden tussen Kuipers, CEPI en invloedrijke wereldspelers zoals het World Economic Forum (WEF) en India werpen vragen op over de loyaliteit van ons demissionaire kabinet.
Zijn vertrek naar CEPI staat niet op zichzelf; het past in een patroon waarin Nederlandse belangen lijken te wijken voor mondiale agenda's.
Terwijl Nederland worstelt met de gevolgen van de COVID-19-pandemie, lijken onze leiders eerder bezig met internationale belangen dan met het beschermen van de Nederlandse bevolking.
Kuipers' overstap naar CEPI, Rutte's verschuiving naar de NAVO en Kaag's positie bij de VN suggereren dat Nederland fungeert als een instrument voor globalisten.
In een tijd waarin transparantie en verantwoording cruciaal zijn, roept dit vertrek vragen op over de integriteit van onze leiders en de belangen die ze dienen.
Nederland verdient een leiderschap dat zich toewijdt aan de nationale gezondheid en welzijn, niet aan schimmige internationale allianties die buiten het zicht van het publiek opereren.


Logo Lees ook:
Mansteen blijkt nep. Duhhh.
Internetradio is dood.
Kaag vliegt weg op bezemsteel.
Rob Jetten heeft schijt aan Co2.
Kuipers neemt de pleitvaart.
Antarctica blijf groien.
Gerrit Hiemstra van X af.
Rob Jetten heeft schijt aan Co2.
Twitter nu X ten dode opgegeven?

Logo

Oude adverteerders

1986 / Voor uw rouwarrangement. Fl 50.= per week.
V. Loenen. 2e Middelandstraat Rotterdam
1986 / Surinaamse Moksie Metie. Fl 50.= per week.
El Sabor Latino - Hete gerechten. Nw. binnenweg, Rotterdam.
1986 / Videobanden huren voor Fl 5,= in de week.
Videotheek Koevermans Rotterdam Crooswijk.
Tweedehands kleding / JFl 15,= in de week.
Giovanie, Tweedehands kleding. Hoek Binnenweg/ Aelbrechtsstraat.
1980 / Surinaamse gerechten gemaakt door ´Benson´. reklame in ruil voor gratis eten.
Snackbar Mary B , Pupillenstraat Rotterdam
1986 / Gezellig cafe met leuke dochter...Fl 50,= per week.
Cafe Petit restaurant ´Roya´, Vierhavenstraat Rotterdam.
1986 / Tennistournooi. Eenmalig Fl 250,=.
Tennisvereniging Pelikaan in Goirle.
Uit het oog verloren:
Peter van Amstel, Rinus van de Velde, Jerry Neeskens, Tony Winter, Bernd Kuschot, John Beton, Gijs Onwijs, Ronald van de Zijde, Hans van Dam , Hans van het Noorden, Bas Vat, Rene Lecker, Hans Biljouw( Aelbrechtskade, Radio Conquistador), Duckie (27mc, Aelbrechtskade), De Rembrandt (27mc) Hoek Ruilstraat/ Heemraadstaat Rotterdam,Bella (radio Atlantic Schiedam), Nicol toen woonachtig aan de Statenweg (Rood haar). Mail naar: dabcarradio@gmail.com
Logo ♬ Internetradio Florida.
Deze website is niet bedoeld voor mensen met verminderde lichamelijke, zintuigelijke of geestelijke vermogens of die gebrek aan ervaring of kennis hebben, tenzij iemand die verantwoordelijk is voor hun welzijn en hun heeft uitgelegd hoe de website te interpreteren. Het waarheidsgehalte op deze website is tussen 0 en 100 procent. Sommige verhalen zijn satire of berusten puur uit frustratie, fantasie of de keiharde waarheid. Foto´s zijn met zorgvuldigheid geplaatst. Indien u een opmerking heeft over een foto of bericht neem contact op via ons contactformulier en wij zullen deze verwijderen.